Fordonsbelysning har alltid varit vår största passion vilket kanske märks i vårt engagemang och professionalism att till konsument och återförsäljare leverera ett brett sortiment med högintressanta belysningsprodukter som optimerar både sikt och trafiksäkerhet. Helt enkelt en lysande bra affär!
Human Habit vill på bästa sätt kunna hjälpa dig i eventuella frågeställningar både före och efter ditt inköp.

Humanhabit kundtjänst - Kontakt och adressuppgift  
 

Humanhabit kundtjänsttelefon 08-40020000 har öppet måndag till fredag mellan kl 11.00-16.00
Humanhabit lagerbutik på Alvestagatan 31 i Borås har öppet måndag till fredag mellan kl 10.00-17.00

OBS! Både kundtjänsttelefon och lagerbutik har lunchstängt mellan 13.00-14.00

Ordertelefon för att ringa in beställningar, orderhantering samt teknisk support

Kundtjänst växel 08-40020000 Mån - Fre 11.00-16.00 (Stängt 13-14)

Faktura relaterade frågor vänligen kontakta vår kundtjänst

Human Habit LTD, UK filial
Alvestagatan 31
504 33 Borås
Sverige - Sweden
Org. Nr 516404-2904
E-mail : order@humanhabit.nu

Företaget innehar F-skatt och är momsregistrerat (VAT)
Bankgiro nummer 5963-3073
Swish nummer 1234822789 . Vid beställningar vänligen ange ordernummer eller namn vid överföring

Öppettider Humanhabit lagerbutik Alvestagatan 31 i Borås

Humanhabit lagerbutik på Alvestagatan 31 i Borås har öppet vardagar Måndag - Fredag mellan 10.00-17.00
OBS! Lagerbutiken och kundtjänst har lunchstängt mellan 13.00-14.00  

Returblankett för återköp, returer, felaktiga varor i leverans och reklamationer   
 
Återköp / Returer / Reklamationer - Ifylld returblankett (PDF-fil) ska bifogas med returförsändelse

Erbjudande till återförsäljare

Vi erbjuder återförsäljare rabatter och erbjudanden som garanterat kommer öka Er försäljning med innovativa och intressanta produkter.
Vi har generalagentur för flertalet starka varumärken och kan erbjuda produkter specialanpassade just för att komplettera Ert sortiment och därmed öka Er försäljning! Kontakta vår kundtjänst och begär att få tala med säljare.
Återförsäljare premieras med ett kundkonto med prioriterad expidiering av order och erbjuds även ett stort urval av specialsortiment från tillverkare i Kina och OEM tillverkning.

Humanhabit originalet - bästa kvalitet, produktutveckling av marknadsledande produkter och certifierad kompetens sedan år 2007

Humanhabit produktutbud är utvald av certifierad kompetens för kombinationen bästa teknik, kvalitet och pris.

Humanhabit är en Svensk leverantör med flerårig erfarenhet och som vet vad som krävs av ett Xenonkit under svåra Nordiska vinterförhållanden!
Till skillnad från många andra konkurrerande leverantörer av xenonprodukter är våra tekniker certifierade IPC/EIA J-STD-001 samt IPC-A-610 inom avancerad elektronik med ytmonterade komponenter.

Grundaren för Humanhabit konceptet arbetar med produktutveckling som marknadsförs på humanhabit.nu och den senaste lanseringen är en gummigenomföring till xenonlampor som endast kräver 12 mm borrhål, ett efterlängtat tillbehör till xenonkonvertering av extraljus.

Humanhabit LTD har sedan år 2007 utvecklat flertalet unika koncept som är världsledande för xenon produkter, bland annat Speedstarter Ballast Series.
Speedstarter ballasten med dess kraftigt överdimentionerade tändspole ger en unik bootsekvens för kallstart av xenonlampor som är utvecklad av grundaren till Humanhabit LTD och som licenstillverkas av flertalet kinesiska tillverkare.
Speedstarter ballasten kännetecknas av dess stora tyngd där elektroniken omfattar en kraftfull specialspole i kombination med styrelektronik som ger unika elektriska egenskaper som optimerar uppstartstiden för kallstartande xenonlampor och en äkta speedstarter ballast väger därför alltid över 0,5kg! 


Våra produkter är nogrannt utvalda för sin höga kvalitet och testas omsorgsfullt av våra tekniker för att garantera att produkterna håller hög kvalitet och funktionalitet.
Vidare skapar Humanhabit marknadsfördelar genom effektiva logistiklösningar med leverantörer i Asien och övriga världen.
Med bakgrund av detta förser vi den svenska marknaden med världsprodukter till oslagbart låga priser!


Humanhabit - Ett välkänt varumärke i Sverige som grundades år 2007

Moderbolaget Humanhabit LTD med säte i England är exklusiv ägare till företaget och varumärket Humanhabit och äger all immateriell egendom och utger franchise licencer till återförsäljare rörande Humanhabit konceptet.
Affärsverkamheten och produktutvecklingen för Humanhabit konceptet bedrivs och är aktiv i England, Kina och Sverige.
Genom att köpa direkt av produktutvecklaren Human Habit LTD som startade Humanhabit konceptet år 2007 garanteras kunden originalprodukter i bästa permium kvalitet som är utvecklat av moderbolaget Humanhabit LTD, UK.
Den svenska Humanhabit filialen och affärsverksamheten med butik i Borås innehar certifierad Svensk teknikkompentens och kan ge bästa möjliga tekniska support som löser all problematik relaterad till Xenon eller LED konvertering.

Humanhabit LTD är exklusiv ägare till varumärket Humanhabit med tillhörande logotype och insignia. 
Otillåten användning av copyright skyddat immateriellt material, produktbilder, logotyper och varumärke som Humanhabit LTD är ägare till kommer att medföra skadeståndsanspråk där Humanhabit LTD kommer vara drivande i juridiska processer. 
Human Habit innehar ägarrätten till immateriell egendom som utgör  Humanhabit inarbetade varumärke, Humanhabit logotype samt Humanhabit produktbilder samt andra immateriella egendom som ingår i affärskoncept.


Öppettider Humanhabit lagerbutik Alvestagatan 31 i Borås 

Humanhabit lagerbutik, Alvestagatan 31, Borås
Vardagar kl 10.00-18.00
Lunchstängt kl 13.00-14.00

Välkommen att handla direkt i vår lagerbutik på Alvestagatan 31 i Borås och erhåll av våra duktiga säljare personlig service och teknisk support.
Våra lagerbutik är mycket populär bland företagare och entreprenörer som vill testa och utvärdera produkterna på plats och köpa partier skräddarsytt för behovet med prisvärd LED arbetsbelysning bestyckad med senaste teknik. Vi har bestyckat tusentals arbetsmaskiner för professionellt yrkesbruk och är experter på arbetsbelysning och löser garanterat även ditt belysningsbehov med lägsta pris garanti! 
Köp smidigt med kontanter, swish, kortbetalning eller faktura och avhämta köpta varor direkt i vår lagerbutik Alvestagatan 31.
Vi ordnar enkelt och smidigt köp via kredit och fakturaköp i vår lagerbutik medans du väntar och du får varorna med dig från butiken! 

Vi erbjuder trygghet med öppet köp i hela 30 dagar och erbjuder vid eventuella problem med installationer och xenonkonvertering teknisk support.

Önskas montering och problemfri installation? Vi ligger vägg i vägg med bilverkstad och erbjuder därför till våra kunder montering till fast lågt pris rörande Xenonkonvertering och belysningsinstallationer på Alvestagatan 31 i Borås, vänligen boka tid hos vår kundtjänst.